Lirik Lagu Ela Elo Artist Koes Plus

Ela Elo 

Pitik cilik mlebu omah mabur-mabur
Omah gede... omah gede pinggir tegalan
Isih cilik... ish cilik gampang diatur
Bareng gede... bareng gede ugal-ugalan

Ela-elo sawo dipangan uler
Ela-elo wong bodo ngaku pinter
Ela-elo ojo sok do ngapusi
Ela-elo ke getun tibomburi

Manuk blekok soko wetan kecantol eri
Wetan kali... wetan kali omahe wewe
Arep alok... arep alok ora wani
Mergo ngerti sing gawe bapake dewe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

loading...

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

loading...