Lirik Lagu Pring Gading Artist Koes Plus

Pring Gading

Pring gading
Kebak rang rang
Mata gajah rai jaran
Gawe wirang
Cengkir gading
Tambane wong loro watuk
Gebras gebres
Karo konco kudu bares

Mbah simbah golek gurem
Konco salah ngajak
Bubrah mesam mesem
Carang wrekso
Wrekso wilis tanpo potro
Ora gampang wong
Urip ing alam ndonya

Oee...aa..aa.. Oe jul
Oee...aa..aa.. Oe jul

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel