Lirik Lagu Alon Alon Wae Dangdut Koplo Nella Kharisma

Berikut ini lirik lagu Alon - Alon Wae - NellaKharisma beserta terjemahan.

Alon Alon Wae

* kabur kanginan tresnamu mabur ilang
semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
ngempet loroku ra ngiro kandas tresnoku
mending aku sing lungo alon alon kowe tak lalekno

ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang
nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron kadung kependem njero dodoku

wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang
tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
mending tak lilakne awakmu sing tak sayang
tresnomu ben ambyar ilang

*kabur kanginan tresnamu mabur ilang
semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
ngempet loroku, ra ngiro kandas tresnoku
mending aku sing lungo alon alon kowe tak lalekno

ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang
nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron, kadung kependem njero dodoku

wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang
tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
mending tak lilakne awakmu sing tak sayang
tresnomu ben ambyar ilang

Terjemahan Lirik Lagu Alon - Alon Wae (pelan - pelan saja)

Pelan - Pelan Saja

hilang cintamu diterpa angin
Dulu cintamu saya harapkan
Menahan sakitku tak tau kandas cintaku
Lebih baik aku pergi perlahan melupakanmu

Ibarat cintaku seperti ombak yang menghantam karang
Tetapi nyata hatimu seperti batu

Perlahan ku lupakan semua ceritamu
Percuma terlalu sakit dalam hatiku
sudah perlahan ku lupakan ceritamu
Percuma sudah terlalu dalam di dalam dadaku

Telah ku ikhlaskan semua biar jadi kenangan
walaupun berat yang harap telah hilang
Semakin sakit karena aku kehilangan
Lebih baik ku ikhlaskan yang ku sayang
Cintamu biar hancur hilang

Kembali ke *
Lirik Lagu Alon Alon Wae Dangdut Koplo Nella Kharisma
Youtube

Semoga membantu.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel