Lirik Lagu Lungset Makk Dangdut Koplo Fitri Carlina

Lungset Makk

Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujute ulihe nganteni
Lungset ati iki
Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati
Wes sing ono liyo
Solong tah solong
Riko apuwo
Tautah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro
Tapi riko Suloyo
Uwah janji lan roso
Sepurane Dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi
Masiyo isun sing ono...
Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati
Wes sing ono liyo
Solong tah solong
Riko apuwo

Lirik Lagu Lungset Makk Dangdut Koplo Fitri Carlina
sumber: Suaramp3.net
Semoga membantu.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel