Lirik Lagu Manuk Kecepit feat. Seboel By Mona Ochan

Manuk Kecepit 

Sikil munggah ora mudun lemah
Manuk kecepit ora iso obah
Bojo ndablek aturane susah
Keblekan utang nangis kebingungan

Nek gak utang opo sing dipangan
Netes ndog limo dudu golekan
Blonjo kurang tekone yo jarang
Pancen wong lanang iku bajingan

Jangkrik kompolan jaran
Kadhung ngerik omonganmu kasar

Podo karo sing ngomong
Saben teko golek jarakan

Bapakku biyen milih awakmu
Elek gak popo sawah gak tuku

Lapo biyen gak rabi bapakmu
Dadi niatmu golek warisanku

Getun getun aku ngrabi awakmu
Nek gak tak rabi jlongor gak payu

Masio gak payu barangku gak mambu
Wurung raimu entuk juragan tahu

Sikil munggah ora mudun lemah
Manuk kecepit ora iso obah
Bojo ndablek aturane susah
Keblekan utang nangis kebingungan

Nek gak utang opo sing dipangan
Netes ndog limo dudu golekan
Blonjo kurang tekone yo jarang
Pancen wong lanang iku bajingan

Jangkrik kompolan jaran
Kadhung ngerik omonganmu kasar

Podo karo sing ngomong
Saben teko golek jarakan

Bapakku biyen milih awakmu
Elek gak popo sawah gak tuku

Lapo biyen gak rabi bapakmu
Dadi niatmu golek warisanku

Getun getun aku ngrabi awakmu
Nek gak tak rabi jlongor gak payu

Masio gak payu barangku gak mambu
Wurung raimu entuk juragan tahu

Getun getun aku ngrabi awakmu
Nek gak tak rabi jlongor gak payu

Masio gak payu barangku gak mambu
Wurung raimu entuk juragan tahu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel