Lirik Lagu Sepuro By Nella Kharisma

Sepuro 

gelone ati amung iso getuni
kelingan anggonku mutusi
kadung tak lakoni sabarmu leh ngenteni
balesanku sing ra ngerteni

tumetes banyu moto sing ngalir ning pipimu
naliko aku milih lungo
kabar sing tak percoyo crito sing ora nyoto
putusanku sing tak getuni

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

loro getun iki aku terimo
masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro
masio nyandhing wis ora biso

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

loro getun iki aku terimo
masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro
masio nyandhing wis ora biso

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

Dapatkan lirik lagu dan kumpulan lirik lagu lengkap dari berbagai genre. Dapatkan juga artikel bermanfaat lainya hanya di Tempolagu.com.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel