Lirik Lagu Talak Siji By Nella Kharisma

Talak Siji 

tetes banyu moto koyo banjiri bumi
ora keroso tekane lingsir wengi
tekane wulan lintang raiso madhangi
petenge ati iki nelongso

jeru tengah samudra iso dijajaki
ati mok gawe loro raono sing ngerti

nerimo aku nerimo
kowe gawe loro, kowe gawe nelongso
saikine nyanding wong liyo

cukup cukup semene
urip karo kowe yen kepengen balen
kulo nyuwon sepuntene

tresno wes mok cidrone, kowe nalak siji
panas panase geni sek panas ati iki

jeru tengah samudra iso dijajaki
ati mok gawe loro raono sing ngerti

nerimo aku nerimo
kowe gawe loro, kowe gawe nelongso
saikine nyanding wong liyo

cukup cukup semene
urip karo kowe yen kepengen balen
kulo nyuwon sepuntene

tresno wes mok cidrone, kowe nalak siji
panas panase geni sek panas ati iki

tetes banyu moto koyo banjiri bumi
ora keroso tekane lingsir wengi

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel