Lirik Lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu By Nella Kharisma

Tewas Tertimbun Masa Lalu 

kowe tau neng uripku
tangsah ono neng atiku
rak bakal lutur sak durunge janur kuning melengkong
opo kowe rak kelingan
mbinyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnaku rak bakal ilang... sayang...

duh kowe wong bagus isek urip ono neng atiku
aku rak iso lilo lungomu rak bakal tak tompo
koyo gede neng ombak segoro neng laut kae
pesisir pasir putih seng tau dadi seksine
nalikone isek urip madep madep bebarengan
janji janji palsumu saiki dadi kenangan
putih putih rambulan... padang padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku rak iso lali udan grimis seng dadi saksi
durung sempet tak rabeni janjimu wes tok mblenjani
kowe tau neng uripku
tansah ono neng atiku
rak bakal luntur sak durunge janur kuning melengkong
opo kowe rak kelingan...
mbinyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnaku rak bakal ilang... sayang...

saiki ku bercerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono kowe bakal prasetio
aku rak iso lilo sampean medot tresno
manut karo wong tuo demi wedoan lio
loro rasane ati sampean ingkar janji
mrebes mili elohku iki rak iso tak gondeli
mung siji dongoku kowe bali marang awaku
bakal tak embu sakuat kuate atiku

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel