Lirik Lagu Tombon Kangen By Nella Kharisma

Tombon Kangen 

saben wektu tansah kangen sliramu
ing rino wengi tak angen tresnamu
wuyung tansah ngelayung keronto pengen ketemu
mben wayah sliramu tak tunggu

ora kroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku
wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

ora kroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku
wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel