Lirik Lagu Tresno Ing Parangtritis By Nella Kharisma

Tresno Ing Parangtritis 

biyen aku eling jaman semono
tresnoku ono pinggir kutho jogja
ombak ing parangtritis lan angin segoro
dadi seksine janjimu lan janjiku

nyatane kowe ninggalke aku
tegane kowe nyulayani janji
ati iki kang nangis wayah udan gerimis
pengen ketemu kowe yo wong manis

bocah bagus kowe sing tak tresnani
bocah bagus kowe sing tau janji
tresnaku iki ora biso lali
senajan kowe gawe loro ati

nek ku eling jaman semono kowe karo aku mengikat janji
janji suci setuluse ning njero ati
sumpah opo yo mung kowe sing tak tresnani
demi opo tresno iki sampe tekane pati
senajan kowe uwes gawe loro ati
dowone ombak lan angin segoro
seng uwes dadi seksi tresno lan janji cidro
bocah bagus tresno iki ra biso lali
senajan kowe uwes gawe loro ning ati

biyen aku eling jaman semono
tresnoku ono pinggir kutho jogja
ombak ing parangtritis lan angin segoro
dadi seksine janjimu lan janjiku

nyatane kowe ninggalke aku
tegane kowe nyulayani janji
ati iki kang nangis wayah udan gerimis
pengen ketemu kowe yo wong manis

bocah bagus kowe sing tak tresnani
bocah bagus kowe sing tau janji
tresnaku iki ora biso lali
senajan kowe gawe loro ati

bocah bagus kowe sing tak tresnani
bocah bagus kowe sing tau janji
tresnaku iki ora biso lali
senajan kowe gawe loro ati

Dapatkan lirik lagu dan kumpulan lirik lagu lengkap dari berbagai genre. Dapatkan juga artikel bermanfaat lainya hanya di Tempolagu.com.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel