Lirik Lagu TTM By Nella Kharisma

TTM 

Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge

Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
Aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedening ombak segoro ning lautkae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone iseh urip madep mantep bebarengan
Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan

Putih-putih rembulan, padang-padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang
Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang

Sayang
Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awakku
Bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Dapatkan lirik lagu dan kumpulan lirik lagu lengkap dari berbagai genre. Dapatkan juga artikel bermanfaat lainya hanya di Tempolagu.com.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel