Lirik Lagu Tutuke Crito By Nella Kharisma

Tutuke Crito 

sun welas sing nono watesi
sun percoyo riko sing bakal suloyo
masio abot riko lakoni
urip bareng ambinisun sampek mati

setia sing pernah nyulayani
bungah susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko kembang ati

riko sun eman, hang sun kudang-kudang
ojo sampek riko nganti ilang
nono liyo hang sun welasi
mung riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Maha Kuasa
urip bareng sampek tutuke crito

setia sing pernah nyulayani
bungah susah riko hang sanggup ngancani
sing biso isun bagi welas iki
welas siji kanggo riko kembang ati

riko sun eman, hang sun kudang-kudang
ojo sampek riko nganti ilang
nono liyo hang sun welasi
mung riko gandolane ati

welas asih nyuwun hang Maha Kuasa
urip bareng sampek tutuke crito

Dapatkan lirik lagu dan kumpulan lirik lagu lengkap dari berbagai genre. Dapatkan juga artikel bermanfaat lainya hanya di Tempolagu.com.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel