Lirik Lagu Udan Gerimis Stasiun Tugu By Nella Kharisma

Udan Gerimis Stasiun Tugu 

semilir angin teles tengah dalu
udan tangis jero atiku
kowe ninggalne aku
pamitmu ora ono seminggu

gemuruh swarane stasiun tugu
roso was-was nunggu tekanmu
curigo sak jerone roso
nyatane janjimu suloyo

kangen aku sing kangen
kowe lali opo pancen kowe ngelali

udan gerimis neng stasiun tugu
janjimu mung lamis pamite seminggu
udan gerimis neng stasiun tugu
atiku sing nangis kelangan tresnamu

semilir angin teles tengah dalu
udan tangis jero atiku
kowe ninggalne aku
pamitmu ora ono seminggu

gemuruh swarane stasiun tugu
roso was-was nunggu tekanmu
curigo sak jerone roso
nyatane janjimu suloyo

kangen aku sing kangen
kowe lali opo pancen kowe ngelali

udan gerimis neng stasiun tugu
janjimu mung lamis pamite seminggu
udan gerimis neng stasiun tugu
atiku sing nangis kelangan tresnamu

Dapatkan lirik lagu dan kumpulan lirik lagu lengkap dari berbagai genre. Dapatkan juga artikel bermanfaat lainya hanya di Tempolagu.com.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel