Lirik Lagu Udan Njero Ati By Nella Kharisma

Udan Njero Ati 

tumetes udan njero atiku
mendung ing batin amergo sliramu
lungo blencing ninggalke aku
ra ngerti emboh opo salahku

nganti tego ngejor roso tresnoku
loro banget jroning atiku
sliramu sing nembung tresno
nyaopo sliramu njur nugel atiku

tresnomu naliko ngobong ati
panasse ngeliwati geni
ra ngerti emboh opo salahku
nganti tego ngejor roso tresnaku

loro banget jroning atiku
sliramu sing nembung tresno
nyaopo sliramu njur nugel atiku
tresnomu naliko ngobong ati

panasse ngeliwati geni
sliramu sing nembung tresno
nyaopo sliramu njur nugel atiku
tresnomu naliko ngobong ati
panasse ngeliwati geni

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel