Lirik Lagu Welas Rahasia By Nella Kharisma

Welas Rahasia 

aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

tresno rahasia iso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng (seneng)
tresno rahasia iso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen hooo

aku ngerti yen sliramu ono sing duwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

tresno rahasia iso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng (seneng)
tresno rahasia iso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen hooo

tresno rahasia iso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng (seneng)
tresno rahasia iso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen hooo tresno rahasia

Dapatkan lirik lagu dan kumpulan lirik lagu lengkap dari berbagai genre. Dapatkan juga artikel bermanfaat lainya hanya di Tempolagu.com.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel